view posts by this user Offline
    Reply with quote Post a reply
Hi!
I just wanted to make you aware of that the auto-tag to WoL seems to be severely bugged. All the logs ever tagged to my character (http://www.wow-heroes.com/character/eu/ ... on/elenai/) are wrong and completely unrelated (it's for raids I haven't participated in on any character). I know that the error is not on my side since I only do guild runs and no one in guild is using world of logs, so the error must be somewhere in the auto tag sequence.

I also noticed that I'm not the only one with getting erronious tags, I saw the post by Duckula (viewtopic.php?f=17&t=6309). I also found the post Duckula made on WoL, where the responce from WoL suggests that the error is somewhere in the the auto-tag sequence. To quote from the WoL post (http://forums.worldoflogs.com/viewtopic.php?f=15&t=4126): "This has absolutely nothing to do with World of Logs. You could suggest to whoever runs this "wow-heroes" site that they not auto-link WoL logs that don't match your class."

It's not that the logs actually matter for me (I dont care at all about my rankings), but since the function is not working as intended, I thought I'd report the bug to you
Site Admin
view posts by this user Offline
Site Admin
    Reply with quote Post a reply
Thanks for report. That reply on worldoflogs

Quote:
This has absolutely nothing to do with World of Logs. You could suggest to whoever runs this "wow-heroes" site that they not auto-link WoL logs that don't match your class.

is not an official worldoflogs reply - it's from a random regular user. We'll investigate it further and report our findings.
Site Admin
view posts by this user Offline
Site Admin
    Reply with quote Post a reply
Jump to :