view posts by this user Offline
    Reply with quote Post a reply
Help, am getting error on character loading screen saying "page tracker" is null or not an object. my prob is i can see me in my guild but cannot load my toons data or screen, please, can anyone help?


Gurshak
Nagrand
US
Site Admin
view posts by this user Offline
Site Admin
    Reply with quote Post a reply
view posts by this user Offline
    Reply with quote Post a reply
ty very much milagros-the direct link opened for me, btw, will it update as well? ty again mate!! am :grin: now, lol
Site Admin
view posts by this user Offline
Site Admin
    Reply with quote Post a reply
Hopefully if u do all i told u in other post:

Milagros wrote:
Please try to put your options in browser to default, and most important: enable javascript in browser. If you still have problems, check out if you have some internet-protection-like program, which might try to mess up things.
direct link-Gurshak
p.s. one post is enough :hello:

problem should be sorted.
view posts by this user Offline
    Reply with quote Post a reply
ok, have done browser reset, but not sure how to enable javascript, not real pc literate, sorry, understand where to go for things, but main one i havent been able to find is where to reset /enable javascript, will continue working on it, ty again mate, cheers!!
view posts by this user Offline
    Reply with quote Post a reply
Semms it was Kaspersky inet protection causing problem, ty again for all the help ;)
Site Admin
view posts by this user Offline
Site Admin
    Reply with quote Post a reply
I'm glad we solved your problem:)
Jump to :