view posts by this user Offline
    Reply with quote Post a reply
Issue for past few days has been that some of the boss kills arent loading. Half the time when I'm loading a Character, only 3 bosses for MV show up. (these are the updated ones) When I refresh the others Show up, but not updated.

My kills should show: 10, 8, 4, 1, 0, 0 on normal MV as the armory has updated.
What is shown on wow heroes: 9, 8, 4, 0, 0, 0

Only seems to be updating feng, garajal and elegon. as I look at other ppl that i know have gotten bosses down this week.
Site Admin
view posts by this user Offline
Site Admin
    Reply with quote Post a reply
Can you please tell us your zone (US or EU) , server name and character name so we can investigate this problem.
view posts by this user Offline
    Reply with quote Post a reply
I'm experiencing the same thing. My character page isn't displaying the boss kill and the guild page isn't displaying the guild kill.

US Azjol-Nerub
Character: Lagooshka
Guild: Liquid Fire
view posts by this user Offline
    Reply with quote Post a reply

Korra wrote:
Issue for past few days has been that some of the boss kills arent loading. Half the time when I'm loading a Character, only 3 bosses for MV show up. (these are the updated ones) When I refresh the others Show up, but not updated.

My kills should show: 10, 8, 4, 1, 0, 0 on normal MV as the armory has updated.
What is shown on wow heroes: 9, 8, 4, 0, 0, 0

Only seems to be updating feng, garajal and elegon. as I look at other ppl that i know have gotten bosses down this week.


I am having the same issue. My guild killed Will of Emperor on 01/31/2013. It updated the progress on the site for the guild group kill but did not update the individual people involved in killing the last boss.

Character name: Ravage
Server: US
Realm: Antonidas
Guild: No Rest For The Wicked
Site Admin
view posts by this user Offline
Site Admin
    Reply with quote Post a reply
Sorry for late reply guys , this problem should be fixed now .
Jump to :