toon is not right

Found a bug or strange behavior on WoW-Heroes? Help us squash it by reporting it here!
85
ortonath
Posts: 2

toon is not right

Post#1 » Tue Feb 21, 2012 12:20 am

my warr ortonath @cairn is saying its best gear is proc but thats not true my fury is way higher i logged out in furry wit hthe right gear but its not updating its showing me in furry gear and says im in fury spec but showing wow heros my proc is best gear witch is wrong pls help

User avatar
Milagros
Site Admin
Site Admin
Posts: 2002

Re: toon is not right

Post#2 » Tue Feb 21, 2012 3:24 am

Everything works properly at wow-heroes with "live" update on character page. Your character have properly marked fury spec as the best one , as you can see on the screenshot.
Attachments
ortonath.JPG
ortonath.JPG (94.96 KiB) Viewed 4675 times

85
ortonath
Posts: 2

Re: toon is not right

Post#3 » Tue Feb 21, 2012 5:44 am

thank u for checking i waited like 2 hours and it was not right now it is thank you

85
Blackiechann
Posts: 1

Re: toon is not right

Post#4 » Fri Mar 16, 2012 2:46 am

Hey Im have somewhat the same problem I got a better item and it still says that i don't have it even when the star is beside my main spec what should i do to fix this

User avatar
Milagros
Site Admin
Site Admin
Posts: 2002

Re: toon is not right

Post#5 » Fri Mar 16, 2012 2:55 am

Blackiechann only problem with your character was that you didn't used "live" button at wow-heroes character page. Info for your character was old (cache was from 11-03-2012), however everything works properly with "live" report as you can see on the screenshots.
Attachments
Blackiechann cache.JPG
Blackiechann cache.JPG (64.8 KiB) Viewed 4675 times
Blackiechann live.JPG
Blackiechann live.JPG (95.38 KiB) Viewed 4675 times

85
Hornreaper
Posts: 2

Re: toon is not right

Post#6 » Thu Mar 22, 2012 2:15 am

So I've been reading this, and I've found a bug of sorts.

I keep a close eye on people on my team that I lead, and one person, Aslen, from Vek'Nilash, she logs out in her right spec with all of her gear on every night. I type in her name and click "live report" yet it hasn't given me a updated report on her gear, I know it's increased because she just got the Maw on Deathwing. Mind looking into this? Thanks.

User avatar
Milagros
Site Admin
Site Admin
Posts: 2002

Re: toon is not right

Post#7 » Thu Mar 22, 2012 3:44 am

Hornreaper - person that you checked logged off in feral spec with resto gear. Info is the same at wow-heroes as on Blizzard armory (as you can see on the screenshots). Her score isn't increased for the same reason, enchants and gems in feral spec with resto gear are scored as 0.
Attachments
Aslen armory.JPG
Aslen armory.JPG (141.08 KiB) Viewed 4675 times
Aslen wow-heroes.JPG
Aslen wow-heroes.JPG (93.87 KiB) Viewed 4675 times

85
Hornreaper
Posts: 2

Re: toon is not right

Post#8 » Sat Mar 24, 2012 1:57 am

Milagros wrote:Hornreaper - person that you checked logged off in feral spec with resto gear. Info is the same at wow-heroes as on Blizzard armory (as you can see on the screenshots). Her score isn't increased for the same reason, enchants and gems in feral spec with resto gear are scored as 0.


After about 10 refreshes after she logged out in the right spec/gear, it worked.

User avatar
Milagros
Site Admin
Site Admin
Posts: 2002

Re: toon is not right

Post#9 » Sat Mar 24, 2012 2:43 am

Hornreaper wrote:After about 10 refreshes after she logged out in the right spec/gear, it worked.

Blizzard armory have to update the info for the toon you want to check at wow-heroes, if info is old at Blizzard armory unfortunately we can not help you.

85
Mawquin
Posts: 4

Re: toon is not right

Post#10 » Wed Apr 11, 2012 3:02 pm

Milagros wrote:
Hornreaper wrote:After about 10 refreshes after she logged out in the right spec/gear, it worked.

Blizzard armory have to update the info for the toon you want to check at wow-heroes, if info is old at Blizzard armory unfortunately we can not help you.


Well my toon is logged out in Blood Spec, wearing my new rings....WoW Armory reflect this, but after 20 minutes of trying with the "live" update checked, it still shows me in Frost spec, and when Blood is selected, with my old 378 rings.... I have even tried another browser. Something is not quite right here!

Return to “Bug reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest